RÓLUNK

SUPREMA:

SUPREMA, a világviszonylatban iparágvezető termék

A Suprema globális vezető szerepet tölt be a biometrikus és az biztonság technológiában.

A világhírű biometrikus algoritmusok és a kiváló műszaki megoldások kombinálásával a Suprema megbízható, iparágvezető termékeket fejleszt és gyárt.

A Suprema széles termékskálája közé tartoznak a biometrikus beléptetés-vezérlőrendszerek, az munkaidő kezelő és nyilvántartó eszközök, az ujjlenyomat / élő szkennerek és a beágyazott ujjlenyomat-modulok.

A Suprema világszerte végzi tevékenységét, és több mint 133 országra kiterjedő értékesítési hálózattal rendelkezik, valamint az első biometrikus cég volt a koreai tőzsdén (KOSDAQ 094840).

A Suprema az egyetlen biometriára szakosodott cég a világ legjobb 50 biztonsági cége közül.

MIÉRT SUPREMA?

A világ legjobb teljesítményű ujjlenyomat algoritmusa

Számos díj elnyerésével a Suprema ujjlenyomatfelismerő algoritmusa bizonyította kiváló teljesítményét és a gerincét adja nagyszámú ujjlenyomatfelismerő eszköznek. Az ujjlenyomatfelismerő algoritmus fejlett technológiáját mindemellett olyan nemzetközi bizonyítványok odaítélésével is elismerték, mint az FBI,                                   IQS, STQC, FVC és a NIST MINEX. Az algoritmus stabilitása messze meghaladja más hasonló algoritmus stabilitásának szintjét és mindezen túl a világ                                             leggyorsabb hitelesítési sebességével és a pontosság legmagasabb szintjével büszkélkedhet.

A világon legszélesebb körben használt biometrikus technológia

A Suprema biometrikus technológiáját számos területen használják, többek között a hozzáférés fizikai szabályozásában, azonosító kártyák kibocsátásában, FinTech alkalmazásokban, törvényszéki vizsgálatokban és mobil hitelesítésben amelyek eredményeként ma a világon több mint egymilliárd ember                                                     biztonságáért és védelméért felelős.

Azonosítási rendszerek teljeskörű szolgáltatója

Biometrikus technológiája segítségével a Suprema teljeskörű azonosítási megoldásokat nyújt átfogó termékválasztékával amely magában foglal ujjlenyomat és arcfelismerő eszközöket, valósidejű szkennereket, beágyazott ujjlenyomatfelismerő modulokat és RFID eszközöket.

Termékminőség és megbízhatóság

A Suprema elkötelezett abbéli igyekezetében, hogy ügyfeleit kiemelkedő minőségű megbízható termékekkel lássa l. Rendelkezünk ISO 9001 és 14001 minősítéssel és gyártási eljárásunk minőségével is elismerést szereztünk.

A márka világméretű ismertsége

Tekintettel arra, hogy több mint egy évtizede a világ vezető biometrikus gyártója és szolgáltatójaként ismernek el bennünket, a biztonság területén leginkább mértékadó magazin, az A&S a világ első 50 biztonságtechnikai vállalata közé sorol bennünket. Mindezeken túl a Suprema elhozta a Legjobb Termék és                                             Innováció díját is nemzetközi biztonságtechnikai kiállításokról.

Világméretű értékesítési csatornák

A Suprema ügyfeleinek száma meghaladja az 1,000-t a világ 133 országában és forgalmunk több mint 75 százalékát hivatalos értékesítési csatornáink bonyolítják. Értékesítési hálózatunk versenyképességének és forgalmának növelése érdekében a Suprema rendszeres terméktréningeket, webinárokat                                             biztosít és partneri programjaink révén marketing támogatást is nyújtunk.

Technológiai partnerség

Az ügyfelek eltérő működési körülményeit figyelembe vevő és azokat kiszolgáló testreszabott megoldások biztosítása érdekében a Suprema műszaki partnerséget épít a világ elismert biztonságtechnikai vállalataival számos területen. Több mint 70 integrált megoldással képesek vagyunk a legeltérőbb                                           ügyféligények kielégítésére és ügyfeleink legjobb teljesítményű megoldásokkal történő ellátására.

Teljeskörű szolgáltatás

A Suprema átfogó, biometrikai alapokon nyugvó biztonságtechnikai megoldásokat nyújt. Világszerte elismert biometrikai technológiánk segítségével hardver és szoftver platformokat hangolunk össze átfogó biztonságtechnikai megoldások megalkotása érdekében.

Túl a technológián

Jelenleg a Suprema alkalmazottainak több mint 40 százalékát foglalkoztatja a kutatás és fejlesztés területén és éves forgalmának több mint 16 százalékát fordítja kutatásra és fejlesztésre. A biometrika és biztonságtechnika területén hosszú évek alatt szerzett tapasztalatnak és szakértelemnek köszönhetően a                                   Suprema több mint 100 technológiai szabadalommal rendelkezik és folyamatosan törekedik az új technológiák fejlesztésére és alkalmazására.

Pénzügyi stabilitás és növekedési ütem

Innovatív termékeinknek és technológiánknak köszönhetően a Suprema 38 százalékos rendkívüli átlagos éves növekedési arányt (CAGR) ért el. A világ elismert vezető biometrikai vállalataként a Suprema becsült tőkepiaci értéke 350 millió dollár (KOSDAQ 2014), amely kiváló pénzügyi stabilitással rendelkezik.

RUFUSZ COMPUTER:

Rufusz Computer, mint a SUPREMA termékek magyarországi forgalmazója

A Rufusz Computert 1992 -ben alapították belföldi magánszemélyek azzal a céllal, hogy minőségi számítástechnikai eszközök forgalmazásával, informatikai rendszerek telepítésével és értéknövelt szolgáltatások nyújtásával minél szélesebb elégedett vevőkört tudhasson magáénak úgy az egyéni vásárlók között, mint a vállalati, intézményi szférában. /Rufusz Computerről részletesebben itt olvashat: http://www.kartyacenter.hu/rolunk-hROLUNK.html

A klasszikus informatikai megoldások mellett a Rufusz Computer Informatika Zrt. egyéb gyengeáramú és biztonságtechnikai rendszerek (strukturált hálózat, kamera és riasztó, beléptetető rendszer) forgalmazásával, telepítésével és üzemeltetésével is foglalkozik.

Ennek keretében 2017-es évtől a Rufusz Computer a SUPREMA termékek magyarországi viszonteladójaként, forgalmazójaként koncentráltabban és specializáltabban az ipari felhasználók (B2B piac, cégek, gyárak) és telepítő szolgáltatók, szakemberek felé fordul, megőrizve a 25 éves RUFUSZ szemléletet.

Reméljük, hogy a SUPREMA termékekkel és gyengeáram szolgáltatásainkkal, üzleti megoldásainkkal, magas hozzáadott értéket képviselő termékeinkkel mielőbb elégedett vásárlóink, partnereink között tudhatjuk Önt, vagy cégét.