TECHNOLÓGIÁK

MIÉRT SUPREMA?

A világ legjobb teljesítményű ujjlenyomat algoritmusa

Számos díj elnyerésével a Suprema ujjlenyomatfelismerő algoritmusa bizonyította kiváló teljesítményét és a gerincét adja nagyszámú ujjlenyomatfelismerő eszköznek. Az ujjlenyomatfelismerő algoritmus fejlett technológiáját mindemellett olyan nemzetközi bizonyítványok odaítélésével is elismerték, mint az FBI,                                    IQS, STQC, FVC és a NIST MINEX. Az algoritmus stabilitása messze meghaladja más hasonló algoritmus stabilitásának szintjét és mindezen túl a világ                                             leggyorsabb hitelesítési sebességével és a pontosság legmagasabb szintjével büszkélkedhet.

A világon legszélesebb körben használt biometrikus technológia

A Suprema biometrikus technológiáját számos területen használják, többek között a hozzáférés fizikai szabályozásában, azonosító kártyák kibocsátásában, FinTech alkalmazásokban, törvényszéki vizsgálatokban és mobil hitelesítésben amelyek eredményeként ma a világon több mint egymilliárd ember                                                     biztonságáért és védelméért felelős.

Azonosítási rendszerek teljeskörű szolgáltatója

Biometrikus technológiája segítségével a Suprema teljeskörű azonosítási megoldásokat nyújt átfogó termékválasztékával amely magában foglal ujjlenyomat és arcfelismerő eszközöket, valósidejű szkennereket, beágyazott ujjlenyomatfelismerő modulokat és RFID eszközöket.

Termékminőség és megbízhatóság

A Suprema elkötelezett abbéli igyekezetében, hogy ügyfeleit kiemelkedő minőségű megbízható termékekkel lássa l. Rendelkezünk ISO 9001 és 14001 minősítéssel és gyártási eljárásunk minőségével is elismerést szereztünk.

A márka világméretű ismertsége

Tekintettel arra, hogy több mint egy évtizede a világ vezető biometrikus gyártója és szolgáltatójaként ismernek el bennünket, a biztonság területén leginkább mértékadó magazin, az A&S a világ első 50 biztonságtechnikai vállalata közé sorol bennünket. Mindezeken túl a Suprema elhozta a Legjobb Termék és                                             Innováció díját is nemzetközi biztonságtechnikai kiállításokról.

Világméretű értékesítési csatornák

A Suprema ügyfeleinek száma meghaladja az 1,000-t a világ 133 országában és forgalmunk több mint 75 százalékát hivatalos értékesítési csatornáink bonyolítják. Értékesítési hálózatunk versenyképességének és forgalmának növelése érdekében a Suprema rendszeres terméktréningeket, webinárokat                                             biztosít és partneri programjaink révén marketing támogatást is nyújtunk.

Technológiai partnerség

Az ügyfelek eltérő működési körülményeit figyelembe vevő és azokat kiszolgáló testreszabott megoldások biztosítása érdekében a Suprema műszaki partnerséget épít a világ elismert biztonságtechnikai vállalataival számos területen. Több mint 70 integrált megoldással képesek vagyunk a legeltérőbb                                            ügyféligények kielégítésére és ügyfeleink legjobb teljesítményű megoldásokkal történő ellátására.

Teljeskörű szolgáltatás

A Suprema átfogó, biometrikai alapokon nyugvó biztonságtechnikai megoldásokat nyújt. Világszerte elismert biometrikai technológiánk segítségével hardver és szoftver platformokat hangolunk össze átfogó biztonságtechnikai megoldások megalkotása érdekében.

Túl a technológián

Jelenleg a Suprema alkalmazottainak több mint 40 százalékát foglalkoztatja a kutatás és fejlesztés területén és éves forgalmának több mint 16 százalékát fordítja kutatásra és fejlesztésre. A biometrika és biztonságtechnika területén hosszú évek alatt szerzett tapasztalatnak és szakértelemnek köszönhetően a                                   Suprema több mint 100 technológiai szabadalommal rendelkezik és folyamatosan törekedik az új technológiák fejlesztésére és alkalmazására.

Pénzügyi stabilitás és növekedési ütem

Innovatív termékeinknek és technológiánknak köszönhetően a Suprema 38 százalékos rendkívüli átlagos éves növekedési arányt (CAGR) ért el. A világ elismert vezető biometrikai vállalataként a Suprema becsült tőkepiaci értéke 350 millió dollár (KOSDAQ 2014), amely kiváló pénzügyi stabilitással rendelkezik.

SUPREMA TECHNOLÓGIÁK

Ujjlenyomatfelismerő algoritmus

A Suprema kifinomult ujjlenyomatfelismerő algoritmusa olyan nemzetközi bizonylatokat mondhat magáénak mint az FVC és NIST MINEX, emellett a világ legnagyobb pontosságával és leggyorsabb hitelesítési sebességével dicsekedhet. Ennek az algoritmusnak a hibaaránya (FAR) mindössze 0.00001% és másodpercenként akár 150,000 ember* azonosítását tudja elvégezni.

* BioStation A2 (ha a használati körülmények megfelelőek)

Valósidejű ujjlenyomat azonosító technológia

A hamis és valódi ujjlenyomatok szabálytalan mintázatainak és jellemzőinek összehasonlításával és elemzésével a Suprema élvonalbeli valósidejű ujjlenyomat azonosító technológiája lehetővé teszi a különböző anyagokkal hamisított ujjlenyomatok azonosítását. Ez a valósidejű ujjlenyomat azonosító technológia egy hamis ujjlenyomatot azonosító algoritmus és a szenzoros képalkotó technológia összekapcsolásával jött létre. A szenzoros képalkotó technológia az infravörös és fehér fénnyel létrehozott ujjlenyomat képeket összehasonlítva azonosítja a hamis ujjlenyomatokat. Ez a technológia olyan anyagokon létrehozott hamis ujjlenyomatok gyors és pontos azonosítását teszi lehetővé mint a papír, film, gumi, agyag, szilikon és a ragasztók. A Suprema ujjlenyomatfelismerő termináljában alkalmazott élvonalbeli ujjlenyomat szenzor csökkenti a kép torzulását és egyenletesen korrigálja a kontrasztot, ami megnövelt hitelesítési teljesítményben és a különböző hamis ujjlenyomatok hatékonyabb azonosításában mutatkozik meg.

OSDP támogatás

Az eszközök közötti átjárhatóság növelése érdekében a Suprema termináljai és olvasói támogatják az OSDP-t, egy szabványos RS-485 kommunikációs protokollt. Az OSDP lehetővé teszi a Suprema kártyaolvasóinak és biometrikus termináljainak használatát harmadik fél vezérlőpaneljeihez és biztonsági rendszereihez csatlakoztatva azokat minden további rendszerintegráció vagy rendszerfejlesztés nélkül. Kétirányú titkosított kommunikációja segítségével mindemellett még megnövelt biztonságot is nyújt és lehetővé teszi még rugalmasabb rendszerek tervezését.

Arcfelismerő technológia

A Suprema arcfelismerő technológiája a tulajdonunkat képező, szabadalmi védettség alatt álló adaptív IR (infravörös) technológián alapul. Ez a technológia minden más ma létező arcfelismerő eljárást messze meghaladó sebességgel és pontossággal büszkélkedhet. Fényviszonyoktól függetlenül gyors és pontos arcfelismerést biztosít akár valós idejű arc azonosítás mellett is mely ideálissá teszi alkalmazását magas biztonsági szintet megkövetelő környezetben. A Suprema arcfelismerő termináljának hibaaránya (FAR) mindössze 0.01% és képes akár 3,000* ember azonosítására másodpercenként.

* FaceStation 2 (ha a használati körülmények megfelelőek)

Arc azonosítás

A Suprema belépésvezérlő termináljába épített nagyfelbontású kamera azonosítja a hitelesítést megkísérlő felhasználó arcát majd elvégzi a hitelesítést. A berendezés képes a hitelesítés körülményeinek rögzítésére és annak egy képeket tartalmazó jegyzetbe történő elmentésére. Az arc azonosításán alapuló hitelesítés hatékony módja a történtek későbbi nyomonkövethetősége és a fokozott biztonság elérésének.

Valósidejű arc azonosító technológia

A Suprema arcfelismerő termináljában alkalmazott valósidejű arc azonosító technológia fejlett analitikus algoritmusa felismeri a nem regisztrált (hamisított) arcot. Az arcfelismerő terminálba épített infravörös LED használatával szerzett információk, mint a felhasználó arcának vonalai, bőrszíne és bőre minőségének összevetésével ez a technológia felismeri a nem regisztrált (hamisított) arcot.

Áramellátás Etherneten (PoE)

A Suprema IP terminálja egyidejűleg egyenletes áramellátást és adatátvitelt biztosít az Ethernet kábel segítségével. Ez a POE képesség szükségtelenné teszi a további vezetékeket, lehetővé téve ezzel a rendszer egyszerű és alacsony költséggel történő kiépítését.

 * IEEE 802.3af megfelelés

Osztott rendszer

Osztott rendszerekben az IP terminál és az olvasók egyidejűleg töltik be egy vezérlő és olvasó szerepét. Éppen ezért egyetlen terminál elegendő olyan funkciók ellátására mint a felhasználók és hozzáférések kezelése és biometrika. A Suprema IP terminálok és olvasók megnövelik a rendszer megbízhatóságát annak egyszerű konfigurálása és megosztott kezelése révén. Mindezeken túl előny még az egyszerű huzalozás és az alacsony telepítési/karbantartási költség.

Központosított rendszer

A Suprema CoreStation és olvasók segítségével központosított rendszer építhető ki amely a hozzáférést vezérlő egységeken (ACU) alapul. A Suprema központosított rendszere nemcsak a biometrika előnyeit szolgáltatja, hanem fokozott biztonságot és a rendszer kiváló bővíthetőségét is. További előnye a központosított rendszernek, hogy a meglévő rendszer alacsonyabb telepítési költséggel fejleszthető.