BioStation A2

BioStation A2

A SUPREMA BioStation A2 a világ egyik legfejlettebb ujjlenyomat ellenőrzővel ellátott beléptető és munkaidő terminálja, amely a SUPREMA új generációs biometrikus és biztonsági platformjára épül. A csúcsminőséget a kategóriájában kiemelkedő teljesítménye és a SUPREMA úttörő technológiai megoldásai garantálják, adatvesztés elleni biztonság és hibamentes működés jellemzi.

Jellemzők

Kifogástalan teljesítmény

A BioStation A2 nagy teljesítményű Quad Core CPU-val és a világ egyik legfejlettebb ujjlenyomat ellenőrző algoritmusával rendelkezik. A BioStation A2 8GB memóriája alkalmas 500.000 felhasználó, 5.000.000 szöveges bejegyzés és 50.000 képi napló tárolására.

Kifogástalan pontosság

A BioStation A2-ben az OP5 optikai szenzor, valamint tökéletesített ujjlenyomat ellenőrző algoritmus került alkalmazásra. A tovább fejlesztett technológia – adaptív finomhangolás, torzulás kiegyenlítése, zajcsökkentés valamint a megnövelt beolvasási felület révén a BioStation A2 nagyon kicsi  beolvasási hibaszázalékkal működik.

Megnövelt biztonság

A BioStation A2 a Suprema LFD – Live Fingerprint Detection (élő ujjlenyomat ézékelés) technológiáját használja.
Az LFD segítségével képes kiszűrni a hamisított ujjlenyomatot a csalások megelőzés érdekében.

Könnyű kezelhetőség

A BioStation A2 készülék felhasználó-barát. A 5” IPS LCD érintőképernyő mellett nagy látószögű kamerával is rendelkezik a képi naplók elkészítéséhez. A terminál kezelőfelülete az Androidos készülékekéhez hasonló, ezzel rendkívül könnyűvé és átláthatóvá válik a használata a felhasználói részére.

Prémium formatervezés

A BioStation A2 lekerekített vonalvezetésű, szilárd külsőt kapott.
Fényes rosé-arany kerete kiemeli a készüléket környezetéből.

Sokoldalúság

A BioStation A2 sokoldalúságát a többféle beolvasási és kommunikációs mód erősíti.
2MP nagy látószögű kamera – amely nagyfelbontású fényképeket rögzít a bejelentkezésről – videotelefon funkció, PoE , WiFi , többféle RF kártya elfogadása.

Konfiguráció

 

Leírás