FaceStation 2

FaceStation 2 

OKOS ARCFELISMERŐ TERMINÁL

A Suprema FaceStation 2 a csúcstechnológát képviseli a hasonló termékek kategóriájában.  A FaceStation 2 páratlan sebességet, pontosságot és biztonsági szintet biztosít. A Suprema szabadalmaztatott optikai berendezése – 25.000 lux fényerejű működési tartományának köszönhetően – megbízhatóan működik gyenge és erősen megvilágított fényviszonyok között . Az ergonomikus tervezésű terminál kivételes teljesítményt nyújt kisebb-nagyobb beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek hasznos eszközeként.

Hogyan kell hitelesíteni az arcot
egy napsütésben

A FaceStation 2 csatlakoztatása
a vezeték nélküli hálózathoz

FaceStation 2
Intelligens arcfelismerő terminál

Jellemzők

Rendkívül gyors arcfelismerés

A FaceStation 2 a világ leggyorsabb arcfelismerő terminálja, 3.000 ellenőrzés / mp, amit a legújabb arcfelismerő algoritmus és a 1.4GHz quad-core CPU tesz lehetővé.

Nagy memória kapacitás.

A FaceStation 2 kategóriájában a legnagyobb memória kapacitással rendelkezik. Egyetlen FaceStation 2 terminál 30.000 felhasználó, 50.000 arckép és 5.000.000 szöveges bejelentkezési eseményt tárol.

Minden fényviszony esetén megbízható

Az ipari átlagnál ötször nagyobb 25,000 lux fényerővel működi és a Suprema szabadalmaztatott infravörös és optikai technológiáját használja. A FaceStation 2 arcfelismerő a beltéri megvilágosítás vagy a tűző napfényes viszonyok között is megbízhatóan működik.

Továbbfejlesztett biztonsági funkciók

Infravörös alapú hamis képfelismerő technológia

A legfrissebb RFID szabványokat támogató, több sávú RF olvasási technológia
Kiváló minőségű arcképek

Javított ergonómia az optimális felszerelésért

A FaceStation 2 terminál optimális szerelési magassága 145cm ~ 210cm.
A dőlésszöge megkönnyíti gyermekek és kerekes székben ülők számára is az azonosítást.

Android-alapú GUI

Az LCD érintőképernyő intuitív grafikus felhasználói felület. Az operációs rendszer –  Android 5.0 OS, – valamint a készülék kezelőfelülete rendkívül egyszerűvé teszi a terminál használatát, mind kezelői, mind rendszer adminisztrátori szempontból.

Konfiguráció

Leírás