BioStar 2 API

BioStar 2  API

A BioStar 2 API biztosítja a szükséges eszközöket a fejlesztők számára, hogy alkalmazásokat hozzanak létre vagy integrálják a BioStar 2-t harmadik fél szoftverébe.

 

Építsd meg a tökéletes megoldást

A BioStar 2 API mindent megtesz, hogy  tökéletes megoldást kínáljon az ügyfelek igényeinek kielégítésére. Akár a BioStar 2 integrálása a meglévő biztonsági szoftverekbe vagy új biztonsági megoldások kidolgozásába, a BioStar 2 API biztosítja a szükséges eszközöket.

Több mód és több lehetőség

A BioStar 2 API biztosítja a szükséges eszközöket az eszközök, a terminál, a felhasználók és a biometria vezérléséhez . Az API REST API-k készlete, amely JSON formázott adatokat használ a kérésekhez és a válaszokhoz a könnyebb megértés érdekében. Akár egyéni jogosultsági rendszert hoz létre, akár integrálja a biometriát a 3rd party rendszerbe, a BioStar 2 API kezelni fogja a bonyolult műveleteket, így a fontos dolgokra összpontosíthat .

Megosztásra kész, nyílt forráskódú

A legtöbb alkalmazást a BioStar 2 API használatával fejlesztik ki
és nyílt forráskódként lesz elérhető. Lehetővé teszi, hogy az alkalmazások fejlesztői referenciaként használják az egyéni fejlesztésekhez. Az API segítségével biztosított bővíthetőség segíteni fog a felhasználóknak új értékek létrehozásában és a platform sokoldalúságának növelésében.

BioStar 2 Bárhol

A BioStar 2 API felhőalapú technológiát alkalmaz a helyi BioStar 2 kiszolgáló távoli eléréséhez és kezeléséhez. A REST API-k teljes készletének köszönhetően a fejlesztők megoldást tudnak felépíteni az igényeikre, vagy könnyen integrálhatják a BioStar 2-et harmadik fél szoftverébe.

BioStar 2 belsejében

A kompakt és mégis erőteljes BioStar 2 kiszolgáló minimális számítási erőforrásokat igényel, amelyek lehetővé teszi a legtöbb hardveren történő telepítését.
Ez a sokoldalúság az API-val kombinálva új üzleti modellt hoz létre, és integrálja a BioStar 2 szolgáltatásait meglévő rendszerekhez, mint például a Time Attendance Terminal, az NVR, a NAS és a IoT Hub.

Fejlesztői támogatás

A BioStar 2 API olyan online fejlesztői útmutatóval rendelkezik, amelyet folyamatosan frissítenek és karbantartanak az API rugalmasságának növelése érdekében. 
Látogasson el a BioStar 2 API webhelyre (Ver.2.6.0 vagy újabb)