BioStar 2 TA

 

BioStar 2 TA

A BioStar 2 TA a BioStar 2 platformra épülő munkaidő nyilvántartó modul, amely általános munkaidő funkciókkal egészíti ki a BioStar 2 beléptető rendszert.

 

A BioStar 2 TA modul egyszerű és könnyen kezelhető felületet biztosít, amellyel létrehozhatók a munkarendek (rugalmas vagy fix), kezelhetőek a késések és túlórák, a naptárnézetben gyorsan áttekinthetőek az egyes események. Lehetőség van lekérdezések és riportok készítésére, további feldolgozás céljából.

Jellemzők

Átfogó  eseménykövetés

A BioStar 2 TA a munkanap folyamán a Terminálokon történő eseményeket rögzíti.
A bejelentkezés és a kijelentkezés mellett további események kezelésére is van lehetőség, például: szünet, étkezés, kiküldtetés, vagy szabadság.

Túlóra szabály

Az egyes műszakokhoz különféle túlóra szabályok is rendelhetők,
amelyek lekérdezhetők napi, heti, vagy havi bontásban.

Rugalmasság

A BioStar 2 TA úgy tervezték, hogy olyan dinamikus munkaidőt tudjon kezelni, , amely eltér a tipikus munkanaptól a fix munkaidőtől. A rugalmas munkaidő számítása az előre definiált szabályok alapján történik, az egyes alkalmazottak munkanapjának időtartama az összes esemény figyelembe vételével kerül kiszámításra.

Naptár nézet

A BioStar 2 TA naptárnézete betekintést nyújt egy alkalmazott mindennapos munkaidejébe, műszak névvel, távolléttel, szabadnapok feltüntetésével. Az adatfeldolgozást megkönnyíti a be- és kilépési rekordok módosíthatósága.

 

 Leírás

 

 
MegnevezésBasicStandard
Munkaidő nyilvántartóMunkarend
Ütemezés1
Felhasználó / Ütemezés99
MunkarendFix és RugalmasFix és Rugalmas
Jelenléti ívTámogatottTámogatott
Hiányzás
Naptár nézetTámogatottTámogatott